Share

Termeni

Termeni şi condiţii de folosire

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea de produse de pe site-ul suriyapublishing.ro autentificarea în conturile de client, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor detaliate în următoarele paragrafe.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, recomandăm citirea cu atenţie a acestor termeni şi condiţii.

Drepturile utilizatorului

Site-ul garantează utilizatorului că toate datele vor fi gestionate într-un sistem securizat şi doar în vederea bunei desfăşurări a cumpărăturilor. Pe site-ul suriyapublishing.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea contului şi parolei personale. Site-ul nu poate fi făcut responsabil pentru acţiunile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Nu se conferă dreptul utilizatorilor de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al proprietarului.

Preţuri

Preţurile de vânzare sunt preţurile afişate în site. Excepţiile sunt specificate clar la fiecare produs afectat în parte. În cazul în care este necesară plata unei taxe de transport, ea este specificată clar în cursul procesului de finalizare a comenzii.

Preţurile se pot schimba în orice moment. Modificările de preţuri nu afectează produsele deja comandate. Un produs aflat în coşul de cumpărături nu se consideră comandat şi nu are preţul protejat de modificări. Se consideră ca fiind comandate produsele din coşul dumneavoastră de după finalizarea comenzii.

Informaţiile introduse de utilizator

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de firma noastră numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice, etc.

Aveţi dreptul de a ne cere să ştergem informaţiile referitoare la persoana dumneavoastră şi să renunţăm la dreptul de a vă contacta. Puteţi face acest lucru contactându-ne la adresa de email: office@suriyapublishing.ro. Ne obligăm să nu facem publice sau să vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale. Ne angajăm să nu furnizăm adresa dumneavoastră de email unor terţi. Datele personale pot fi transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.

Stocuri şi garanţii

Site-ul nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv firma noastră îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentî a furnizorului, cu obligaţia clară de a informa imediat cumpărătorul.

Site-ul nu poate fi făcută  responsabilă de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate de pe acest site. Toată responsabilitatea acestor defecţiuni şi repararea lor revine în sarcina producătorului, importatorului sau service-ului autorizat de acesta. Produsele sunt însoţite de certificatul de garanţie original emis de furnizorul nostru. Valoarea maximă a obligaţiilor firmei noastre faţă de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de noi de la acest client.

Declinarea responsabilităţii

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, suriyapublishing.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini.

În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, suriyapublishing.ro îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Despre drepturile de autor

Dreptul de copyright pentru toate informaţiile existente pe acest site sunt deţinute de editura "Suriyapublishing" sau de partenerii săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară a proprietarului.

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile şi trade style-urile sunt proprietatea sitului sau a partenerilor săi. Utilizarea adecvată a acestora se poate face numai în contextul produselor şi serviciilor proprietarului mărcilor, nici o altă folosire a acestora nefiind permisă fără o aprobare scrisă anterior.

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea produselor), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna 'Condiţiile de utilizare' de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi societatea  sau partenerii săi.

În cazul unor eventuale conflicte între site şi utilizatori, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacaă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziţii finale

Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat. Societatea îşi asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări ale site-ului suriyapublishing.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Societatea nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setaări, etc., şi nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul suriyapublishing.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

© 2013 Suriya Publishing Online. All rights reserved.